Kerstfeest met de kinderen 2021

Lieve kinderen, hartelijk dank voor het zingen en opzeggen met het Kerstfeest.

Het was prachtig! Ook dank aan alle andere die hier een taak in hebben gehad.

Hierbij een paar foto's.

Pinksteren 2021

Fijn de u wilt kijken naar onze Pinkstergroet.
Wij wensen u gezegende Pinksterdagen.

De God nu van de hoop moge u vervullen met alle blijdschap en vrede in het geloven,
opdat u overvloedig bent in de hoop, door de kracht van de Heilige Geest.
Romeinen 15:13

Filmpje van en voor gemeenteleden.

Door de enthousiaste medewerking van verschillende gemeenteleden, is er een mooi filmpje ontstaan. Hierbij de tekst van het gedicht.

Lieve gemeenteleden,

Kerstzang met de kinderen in Ouderkerk a/d Amstel

Hierbij een link voor wat foto's van het 'optreden' van een aantal kinderen van onze gemeente.  https://myalbum.com/album/miL2wMmZ7gZL  (Zo is de kwaliteit iets beter om te zien;)

Op drie locaties hebben de kinderen prachtig gezongen, waar de dorpsgenoten van hebben genoten.

Kinderen, nogmaals dank. Maar zeker ook degene die de organisatie op zich hadden genomen.

We danken de Heere voor hoe het allemaal voorspoedig mocht verlopen. Het was ook prachtig weer.

Zingen in het dorp

Dinsdagavond 22 december hebben een aantal kinderen van de Elimkerk op drie verschillende plekken in het dorp voor een verrassing gezorgd. Normaal is er in de Elimkerk op tweede kerstdag een speciale kerstviering met de kinderen, waarvoor ook dorpsgenoten worden uitgenodigd. Dit jaar kan deze alleen digitaal uitgezonden worden. Daarom verrasten de kinderen  de dorpsbewoners, door in de buitenlucht, enkele ingestudeerde kerstliederen te zingen. Bewoners van de Drieburg, Bredero, Zonnehuis Theresia, en Ons tweede thuis hebben ervan genoten. Wilt u ook mee genieten?

VROUWENVERENIGING - Dient Elkander

Vrouwen van jong tot oud

donderdagavond van 19.45 uur - 21.45 uur

JEUGDCLUB - Het Kompas