Pinksteren 2021

Fijn de u wilt kijken naar onze Pinkstergroet.
Wij wensen u gezegende Pinksterdagen.

De God nu van de hoop moge u vervullen met alle blijdschap en vrede in het geloven,
opdat u overvloedig bent in de hoop, door de kracht van de Heilige Geest.
Romeinen 15:13

Filmpje van en voor gemeenteleden.

Door de enthousiaste medewerking van verschillende gemeenteleden, is er een mooi filmpje ontstaan. Hierbij de tekst van het gedicht.

Lieve gemeenteleden,

Kerstzang met de kinderen in Ouderkerk a/d Amstel

Hierbij een link voor wat foto's van het 'optreden' van een aantal kinderen van onze gemeente.  https://myalbum.com/album/miL2wMmZ7gZL  (Zo is de kwaliteit iets beter om te zien;)

Op drie locaties hebben de kinderen prachtig gezongen, waar de dorpsgenoten van hebben genoten.

Kinderen, nogmaals dank. Maar zeker ook degene die de organisatie op zich hadden genomen.

We danken de Heere voor hoe het allemaal voorspoedig mocht verlopen. Het was ook prachtig weer.

Zingen in het dorp

Dinsdagavond 22 december hebben een aantal kinderen van de Elimkerk op drie verschillende plekken in het dorp voor een verrassing gezorgd. Normaal is er in de Elimkerk op tweede kerstdag een speciale kerstviering met de kinderen, waarvoor ook dorpsgenoten worden uitgenodigd. Dit jaar kan deze alleen digitaal uitgezonden worden. Daarom verrasten de kinderen  de dorpsbewoners, door in de buitenlucht, enkele ingestudeerde kerstliederen te zingen. Bewoners van de Drieburg, Bredero, Zonnehuis Theresia, en Ons tweede thuis hebben ervan genoten. Wilt u ook mee genieten?

Op weg naar Pasen. Een spontaan ontstaan muziek-uur.

Hartelijk dank aan alle medewerkers aan dit spontane muziek-uur.

Een mooi inintiatief in een tijd dat we elkaar weinig tot niet ontmoeten, maar wel verbonden zijn met elkaar.

Hierbij een paar foto's van deze avond.

Volleybal-toernooi 2020

Een indruk aan de hand van een paar foto's.

Volleybal-toernooi 2020

Helaas lukt het niet om meer foto's te plaatsen.

Dat komt hopelijk een andere keer.

Volleybal-toernooi 2020

Hierbij een indruk hoe het volleybal-toernooi geweest is.

Aan het einde van de avond waren er alleen maar winnaars, al had niet iedereen de taart gewonnen.

Ook bijzonder leuk was het spel met de frisbee voor -16. Lydia en Joëlle: Bedankt!

Iedereen bedankt voor de sportieve inbreng en enthousiasme. Ook leuk dat er zoveel toeschouwers kwamen kijken.

Volleybal-toernooi 2020

Hierbij een indruk hoe het volleybal-toernooi geweest is.

Kerstfeest met de kinderen

Wat fijn om zo kerstfeest te mogen vieren, met de kinderen van de gemeente en zoveel andere.

Het gaat om Gods Zoon. 'Jezus is Zijn naam.'

VROUWENVERENIGING - Dient Elkander

Vrouwen van jong tot oud

donderdagavond van 19.45 uur - 21.45 uur